INTERSCIENCE – блендери, броячи на колонии, автоматични инокулатори и др.


Компанията предлага висококачествено оборудване за микробиологични лаборатории, специално създадено за бърз и безопасен анализ за качествен контрол от подготовката на твърдите проби до крайния резултат като броене на колониите. Апаратите са подходящи както за клинични проби, така и за проби от хранителната, агро  и фармацевтичната индустрия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автоматични броячи на колонии

 

 

Scan 300

Scan300Scan® 300 е автоматичен брояч на колонии. Той брои колониите в петри за по-малко от половин секунда и ви дава бързо, точно, пълно и проследимо отчитане на резултатите. Със своята CCD камера и мощен софтуер, той се свързва с компютър чрез USB връзка и автоматично прехвърля резултатите в Excel ™.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scan 500

Scan500Scan® 500 е автоматичен брояч на цветни колонии, който предлага бързи и проследими резултати от броенето. Широко използван в хранителната микробиология, той брои колониите и автоматично записва всички данни в Excel ™. Оборудван с цифров фотоапарат и мощен софтуер, той се свързва към компютър чрез USB връзка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scan 1200

Scan1200Scan® 1200 е автоматичен  брояч на цветни колонии с висока резолюция и автоматично осветление. Широко използван в хранителната микробиология, той брои колониите и автоматично записва всички данни в Excel ™. Оборудван с камера и софтуер, той се свързва към компютър чрез USB връзка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scan 4000

Scan4000Scan 4000 е ултра HD автоматичен брояч на колонии и четец на зони на инхибиране. Системата е адаптирана към всички размери на петрита и среди, нейната осветителна система гарантира изключителен комфорт на потребителя, висока точност и отлична възпроизводимост.