Механични пипети Sartorius

Механични пипети модел Tacta- перфектно балансирана пипета

Tacta; Mechanical Pipette; 3 µl; 1 channel

Tacta е новата първокласна механична пипета с превъзходен комфорт и надеждност. Tacta прави пипетирането без усилие и безопасно, като същевременно дава точни и надеждни резултати.

Tacta; Mechanical Pipette; 10 µl; 8 channel

Sartorius се вслушват в техните клиенти и комбинират техните възгледи и богатия опит и модерни научноизследователски и развойни дейности, за да създадат изключително балансирания дизайн на Tacta. Tacta е проектирана да се чувства страхотно в ръката ви и е лесна и удобна за използване. Всички материали, използвани за Tacta, са внимателно подбрани и всеки компонент е проектиран да отговаря на най-високите стандарти.

Tacta; Mechanical Pipette; 10 µl; 12 channel

Механични пипети модел Mline

Mechanical Pipette, mLine 100µl 1ch sst

Sartorius Mline® е най-усъвършенстваният и ергономичен избор за съзнателни потребители, които извършват дълги и повтарящи се ръчни пипети. Нашите пипети Mline® се препоръчват многократно от служителите по здраве и безопасност по целия свят.

Product range, Mechanical Pipette, mLINE, 200 µl, 300 µl

Механични пипети модел Proline Plus

Mechanical Pipette, Proline Plus 20µl 1ch sst

Семейството механични пипети Proline® Plus е проектирано да предлага комфорт и качество за ежедневното ви ръчно пипетиране. Той съчетава трайна конструкция с лекота и лекота на използване и следователно е идеален избор както за специалисти, работещи с течности, така и за студенти.

Mechanical Pipette, Proline Plus 10µl 8ch sst

В допълнение, той има най-широката гама пипети, включително пипети с фиксиран обем, когато обемите трябва да бъдат готови, за да се избегнат грешки.

Механични пипети модел Proline

Mechanical Pipette, Proline 1ch_12ch_pair

Най-достъпният в линията механични пипети Sartorius, Proline® е идеален за университети и колежи или всяка лаборатория, търсеща икономически ефективен, но практичен и надежден инструмент за работа с течности.